2010-05-20 08:56:49• hírek • Szatmar.ro

Szokatlan afrodiziákumok

A potencianövelő és szexuális vágyserkentő szereket előállító cégek egyre több őrültséggel lepnek meg bennünket.

Mióta világ a világ, mindig is nagy volt a vágyserkentő szerek iránti kereslet. Az utóbbi években a mesterséges, laboratóriumi körülmények között előállított szerek világában is nagy a kínálat. Sokan megfeledkeznek arról, hogy természetes vágyfokozók is léteznek. A következő újdonságok azonban minden képzeletet felülmúlnak. A kérdés csupán az, hogy ezeket ki lesz oly bátor kipróbálni?

A csokoládé vágyserkentő hatásairól mindenki hallott. De mi a helyzet a megtermékenyített tojásokkal vagy embriókkal? Az ázsiai országokban hisznek abban, hogy főleg a balut néven elhíresült kacsaembrió jótékony hatással van a szexuális életre. A potencia érdekében a bevállalósak lehet, hogy ezt a furcsaságot még akkor is megennék, ha az embriónak már jól látható a feje és a csontváza is.

Amint azt tudjuk, a halfogyasztás jótékony hatással van a szervezetre. De azt, hogy a fugunak milyen köze van az afrodiziákumokhoz, már kevesebben tudják. Ez egy olyan japán ételkülönlegesség, amely a fugu halfajtából készül. Azok, akik már ettek belőle elmondták, hogy hatására bizsergető érzést véltek felfedezni magukon, az izomzatuk is megfeszült és serkentő hatással volt a szexuális étvágyukra. Elkészítéseshez azonban szakavatott szakács szükséges, mivel abban az esetben, ha nem kellő odafigyeléssel készítik, fogyasztása akár halálos is lehet. Ezért otthoni elkészítését amatőröknek nem ajánljuk.

Az ázsiai népi gyógyászat egyik elismert hatóanyaga, a medve epe. Évszázadok óta a bélrendszer, a máj és a szív betegségeire használják sikeresen, sőt erős afrodiziákumnak is bizonyult.

A kőrisbogár vagy a cserebogár szintén csodaszámba menő afrodiziákumnak számít. Állítólag serkenti a nemi szervek vérellátását, meghosszabbítja az erekciót és a frigid nőkre is jótékony hatással van. Helytelen alkalmazása, vagy nem megfelelő adag fogyasztása komoly veszélyekkel jár, akár halálos is lehet.

A szarvasagancs a vadászok egyik fő büszkesége és a lakások becsben tartott dísze. A nőkre vadászó férfiak is fellélegezhetnek, mert számukra is van megoldás. A szarvasagancsból készült kivonatot az egyik legerősebb szexuális serkentő szerként tartják számon.

A felsorolt vágyserkentő szerek hatékonyságát illetően a vélemények megoszlanak. Mégis akadnak olyan kutatók, akik azt állítják, hogy ezek a természetes hatóanyagok valóban pozitív hatással vannak a libidóra. A választás a fogyasztói bátorságtól függ.


A fugu serkenti a szexuális étvágyat

A fugu serkenti a szexuális étvágyat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: